top of page
  • Writer's pictureRuska-Lintu Huhtanen

Työpaikkaohjaajani

Työpaikkaohjaajanani toimii Indiebride Londonin uusi omistaja Miina Laitsaari.


Miina on valmistunut ammattikoulusta tekstiili- ja vaatetusalan artesaaniksi ja ammattikorkeakoulusta vaatetusalan artenomiksi.


Hän oli Minnan (yrityksen alkuperäinen nimi) ensimmäinen työharjoittelija 2010. Opiskellessaan vaatetusalaa Suomessa hän halusi lähteä ulkomaille työharjoittelijaksi ja kuuli Lontoossa sijaitsevasta yrityksestä silloiselta opettajaltaan. Hänenkin rahoittajanaan on toiminut Erasmus+.


Valmistuttuaan 2014 Miina muutti Lontooseen töihin Minnalle. Ensin hän työskenteli ompelijana ja myöhemmin studio managerina. Nyt keväällä 2019 Miina osti yrityksen omiin nimiinsä ja vaihtoi yrityksen nimeksi Indiebride London.


Miinalla on myös oma brändi Miina Laitsaari, mutta sen työstäminen on nyt hetkellisesti tauolla Indiepride Londonin ostamisen ja kehittämisen myötä.


Miina haluaisi jatkossa työskennellä sellaisten harjoittelijoiden kanssa, joilla on maalaisjärkeä, oma-aloitteellisuutta ja jotka ovat innostuneita tekemästään työstä. Ongelmien ratkaisukyky, uskallus kysyä neuvoa ja rohkeus ovat myös ominaisuuksia, joita tarvitaan.


Kuvaaja:

Laura Viktualia

116 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page